fbpx

Recomandare: Expozitie de animale și plante exotice

iguanaDe o bună perioadă de timp Muzeul „Aurel Lazăr” găzduiește o expoziție inedită de animale și plante exotice.

 

19 Mai 2013

13:27

În zilele trecute am dat curs invitației făcute de Daniel Purcaru și Gabriel Vele și am mers să vizităm în cadrul Muzeului „Aurel Lazăr” Expo Exotica.

A fost prima dată când am dat nas în nas cu un șarpe cu clopoței, tarantule, cameleoni sau plante carnivore. O experiență inedită și de neuitat, dacă ne gândim că organizatorii îți permit nu doar să admiri animalele ci să le și ții în palmă. Binențeles că nu vor da șarpele cu clopoței unui prichindel de 7 ani, dar cu siguranță le vor face bucuria de a mângâia o iguană, de a vedea cum un cameleon își schimbă culorile în funcție de stările pe care le are, sau cum unul dintre șerpii neveninoși ți se încolăcesc pe brațe, simțindu-ți căldura corporală.

Indiferent de vârstă îți recomandăm să treci pe la expoziție. Cu siguranță te vei încărca de energie pozitivă și vei veni acasă cu un bagaj de cunoștințe mult mai mare, deoarece pe lângă vizitare, organizatorii îți vor povesti multe și despre fiecare animal în parte. Detalii despre expoziție, program și tarif de vizitare AICI.

 

Sursa foto: Oradea Best Foto

 

Ioana Mădălina Ștefănică 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *