fbpx

Atelier pentru inimi, cu lansare de carte Mihail Neamțu, la Opera Events!

opera events, 16 februarie, oradea 2017A doua ediție a unui eveniment de suflet. 

 

13 Februarie 2017

21:00

Suntem în luna sentimentului care naște viață, iubirea. Ciudat sau nu, dar țara noastră se află, poate, printre puținele țări care sărbătorește dragostea de două ori în aceeași lună, în 14 februarie, conform tradiției de peste ocean, și în 24 februarie, conform tradițiilor populare românești.

Între aceste două date, mai exact pe 16 Februarie 2017, de la ora 18:00, la Opera Events, pe Calea Aradului, are loc ediția secundă a evenimentului „Atelier pentru inimi”.

Mereu nouă, întotdeauna proaspătă, cu multe fețe, culori, forme și vârste, iubirea are puterea să te ducă dincolo de rațiuni și să te facă să atingi orizonturi nebănuite metamorfozandu-ți împietririle, aducând pacea și armonia.

E o invitație la o seară aparte, pentru aceia care doresc să descopere sau să se descopere prin iubire. Să trăiască viața în armonie, cunoscând povești de viață motivante, pline de învățăminte, care să le dea puterea de a merge înainte.

Un moment de socializare și de cunoaștere, acompaniat de lansarea cărții „Vârstele iubirii, semnată Mihail Neamțu, și înnobilat acustic de Beck Corlan & The Band. Costul unui bilet este de 45 lei/persoană, se poate achiziționa de AICI, iar telefonic puteți face rezervări apelând 0730. 020. 282.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *