fbpx

Ziua Liliacului Carpatin 2017, sărbătorită la Coada Lacului!

sursa: Facebook

Liliacul Carpatin – la cea de-a IV-a aniversare.

 

27 Mai 2017

08:15

Şi anul acesta, Asociaţia Pescarilor Sportivi „Aqua Crisius” organizează Ziua Liliacului Carpatin, o sărbătoare a ariei protejate de pe Valea Iadului, ajunsă la cea de-a IV-a ediţie, parte a proiectului „Arii protejate pentru viitor”.

Activitățile se desfășoară la Coada Lacului, pe platoul vis – a – vis de Vila „Sanda” (intersecție drum Meziad), în data de 03 Iunie 2017, de la ora 10:00.

Evenimentul se adresează în special elevilor, pentru care organizatorii au pregătit un concurs interşcolar pe teme de mediu cu premii oferite de pensiunile din zonă, de operatorii economici și de către partenerii din proiect, dar şi tuturor celor cărora le place să-şi petreacă timpul în natură.

Nici pasionaţii de bucătărie şi gurmanzii nu sunt uitaţi. Aceştia vor avea ocazia să-şi demonstreze talentele culinare în cadrul concursului de gătit la ceaun unde se pot înscrie până la data de 31 Mai 2017.

Alte surprize pregătite de către organizatori sunt: Târgul de produse locale – produse alimentare și artizanat şi parcurgerea traseului tematic „O zi din viața unui păstrăv”Accesul publicului este liber.

 Paula Dreve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *