fbpx

CSM CSU Oradea, învingătoare în ultima partidă disputată în 2017!

scor final, steaua eximbank bucurestiLeii Roșii au triumfat împotriva formației Steaua București. 

 

29 Decembrie 2017

10:00

Aseară, Joi, 28 Decembrie 2017, a avut loc ultimul joc din acest an pentru CSM CSU Oradea. Echipa oaspete a fost de această data Steaua București. Cu o arenă „Antonio Alexe” plină, orădenii au câștigat confruntarea dintre cele 2 echipe roș-albastre cu scorul de 89 – 81.

Această partidă a marcat și ultima prezență a lui Pedja Stamenkovic în echipamentul formației CSM CSU Oradea. Potrivit lui Cristi Achim, jucătorul se desparte de această echipă din pricina unor cauze ce nu țin de Club sau de acesta. În urma unei greșeli majore a Ministerului Sportului, mulți sportivi nu au mai primit viza de ședere, lipsa lui Milan Mitrovic din angrenaj fiind datorată aceleiași cauze.

Un moment nefericit al jocului a fost momentul în care Martin Zeno a părăsit suprafața de joc din cauza unor dureri pe care acesta le-a acuzat în timp ce juca. De evidențiat este faptul că acesta revenise în teren etapa trecută, după ce a fost ținut departe de teren în urma unei alte accidentări suferite în urmă cu aproximativ 3 luni.

Zeno a apucat să joace doar 3 jocuri în actuala ediție de campionat, având medii de 11,7 puncte, 2,7 pase decisive și 2,7 recuperări pe meci. Antrenorul s-a arătat rezervat în declarații în ceea ce privește starea acestuia și perioada de recuperare, punctând faptul că și-ar dori un nou titlu de Campion al României alături de acest jucător.

Cel mai bun jucător din tabăra gazdelor a fost Muhamed Pasalic. Acesta a înscris 23 de puncte, contribuind și cu 6 pase decisive, în cele 32 de minute petrecute pe parchet. Din tabăra adversă s-a remarcat Brandon Taylor cu 22 puncte, 4 recuperări și 6 pase decisive.

După primele 11 etape desfășurate în cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2017/2018, CSM CSU Oradea ocupă poziția 4 a clasamentului, aflându-se la egalitate de puncte cu Steaua București și BCMU Argeș Pitești. Bilanțul meciurilor jucate este de 7 victorii și 4 înfrângeri.

Pentru echipa de pe Crișul Repede campionatul se va relua în 04 Ianuarie 2018, când aceștia se vor deplasa în Sibiu pentru a da piept cu CSU din localitate.

 

Sergiu Vicaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *