fbpx

Mihaela Bilic, noul Brand Ambassador Audi România!

D&C OradeaO persoană importantă și apreciată în România se alătură mărcii Audi. 

 

03 August 2018

10:45

Mihaela Bilic este un profesionist care s-a impus într-unul dintre cele mai competitive domenii din România: nutriția. În spatele succesului ei stau multă muncă, pasiunea pentru lucrul făcut și o atenție deosebită acordată fiecărui detaliu. Duce o viață în lumina reflectoarelor, dar crede că a aflat ce înseamnă cuvântul „fascinație” de-abia după ce a achiziționat un model Audi A8, mașină despre care spune că a ajutat-o să trăiască cu adevărat sentimentul de libertate. Am rugat-o să ne povestească mai mult despre cum a ajuns mașina personală cea mai importantă investiție.

Care este cel mai de preț obiect achiziționat?

Cea mai interesantă investiție a fost achiziția mașinii personale. Pentru mine, modelul Audi A8 înseamnă libertate. Am rămas fascinată de mașina asta după un test-drive. Îmi place să spun așa: casa te leagă, mașina îți dă libertate. Casa, oricât ar fi de frumoasă, nu pot să o iau după mine. O mașină îți poate oferi confortul și luxul, plutirea, siguranța și eleganța pe care le ai acasă, dar îți dă libertatea să călătorești oriunde în lume. Stau acum și mă gândesc ce ar însemna dacă ar fi să aleg între casă și mașină. Pentru mine, permisul de conducere e mai important decât orice altceva, pentru că tot ce se întâmplă în societate are tendința să te lege, să te facă dependent. Mașina, mai ales o mașină ca Audi A8, care oferă siguranță, putere, îți este ca un partener de drum. Eu nu am niciun fel de frică atunci când sunt în mașina mea. Am condus 60.000 de km în fiecare an fără nimeni pe locul din dreapta. A8 e un partener în care pot avea încredere. Eu, femeie, singură, zi sau noapte. Nu contează, cu Audi n-am nicio grijă.

Cum definești tu succesul?

Succesul vine de la sine în momentul în care faci lucrurile în care crezi, faci lucruri cu pasiune, faci lucruri care te bucură și ai entuziasm. Eu nu știu să fixez succesul ca obiectiv. Succesul meu e rezultatul firesc al lucrurilor făcute așa cum am simțit. Când faci lucrurile care îți plac, care te bucură, parcă nici nu mai obosești. Evident că am realizat totul cu multă muncă, dar mă gândesc acum mai mult la o muncă care înseamnă dedicare, dăruire, lucru făcut cu tot sufletul. Când faci ceva cu pasiune, nici nu mai poți să stai. Simți că e ceva pe care trebuie să-l dăruiești, pe care trebuie să îl împărtășești celorlalți. Atunci da, munca e tare frumoasă. Munca făcută cu plăcere nici nu o numim muncă. O numim creație, ajutor, empatie, omenie, a fi alături de ceilalți, a construi. Pentru mine ceea ce fac e o construcție, fie că e vorba de o carte sau o despre o simplă consultație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *