fbpx

Astăzi: prezentarea colectei pentru copiii Centrului de Plasament nr. 2 Oradea

sursa: romaniaregional.ro

Sprijin pentru cei în nevoie.

 

13 Februarie 2019

09:00

Miercuri, 13 Februarie, de la ora 12:00, la Sinagoga Comunității Evreilor Mesianici din Oradea (str. Sucevei, nr. 23), are loc prezentarea colectei comunitare desfășurate pe parcursul Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor din acest an (18 – 27 Ianuarie 2019), cu participarea a nouă comunități creștine din oraș.

Pentru al treilea an consecutiv, pe întreg parcursul Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor s-a desfășurat o colectă, coordonată în acest an de Comunitatea Evreilor Mesianici din Oradea. Beneficiarii colectei vor fi copiii Centrului de Plasament, nr. 2, din Oradea.

Cu același prilej, reprezentanții Bisericii Reformate, care au coordonat colecta Săptămânii Ecumenice din 2018, vor prezenta modul în care au fost folosiți banii adunați în favoarea elevilor defavorizați.

La final, potrivit conduitei, se va afla, prin tragere la sorți, comunitatea responsabilă pentru adunarea colectei de anul viitor, cu prilejul Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor 2020.

Adrian Pop

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *