Poftă de… tocăniță de ciuperci
O nouă rețetă simplă.
26 Octombrie 2019
11:30
Ingrediente necesare pentru două porţii:
800 de grame de ciuperci
un praz
un ardei iute, mic
câteva frunze de mărar
patru linguri de ulei de măsline
o jumătate de linguriţă de piper alb
un praf de sare
Preparare:
Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi fideluţă prazul şi ardeiul iute.
Spălaţi şi tăiaţi ciupercuţele.
Puneţi uleiul în cratiţă. Când este încins, adăugaţi prazul, îl căliţi două minute, apoi, adăugaţi ardeiul şi ciupercile şi mai căliţi două minute toate legumele. Dacă ciupercile nu au lăsat suficientă apă, adăugaţi 30 de ml de apă. Adăugaţi sarea, procesaţi ciupercuţele la foc mediu încă 10-15 minute, după placul dumneavoastră. Acum, a venit momentul să presăraţi piperul alb, mărarul spălat şi tocat şi să stingeţi focul.
Poftă bună!
Monica Marton