fbpx

Sâmbătă, Cetatea Oradea va găzdui Cupa Redpoint la tir cu arcul

evenimente oradeaPunct ochit, punct lovit!

 

17 Iunie 2020

10:00

Tirul cu arcul revine în Cetatea Oradea în acest sfârșit de săptămână. Sâmbătă, 20 Iunie, în parcul dinspre Calea Clujului, Clubul Sportiv Redpoint va organiza prima etapă a Campionatului Județean de Tir cu Arcul 2020.

Această ediție a 11-a este organizată pentru Master, Seniori, Juniori, Cadeţi si Copii, masculin și feminin, la toate diviziile de arc, inclusiv pentru paralimpic. Participanții vor fi îmbrăcați în echipament sportiv sau costume tradiționale și de epocă (pentru proba de tradiţional). Probele pentru tradițional și barebow vor consta în ținte field și FITA, amplasate la distanțe cunoscute și necunoscute. Diviziile de olimpic și compound vor trage 2×50 m și 2×30 m (în funcție de categorie). Pentru divizia de arc tradițional se admit numai săgeți din lemn, cu pene naturale. Nu admise telemetre și dispozitive de măsurare a distanțelor, doar binocluri și lunete.

Competiția se va desfășura în conformitate cu regulamentul WA, FRTA si WAE pentru competiții outdoor, precum şi cu respectarea condiţiilor de siguranţă sanitară şi distanţare fizică, fără spectatori. Participanţii care sunt răciţi sau au alte afecţiuni similare vor purta măşti, pentru a-i proteja pe ceilalţi.

Se vor acorda titluri doar la categoriile unde sunt minim 3 participanți, atât la individual cât și la echipe. Premiile vor consta în diplome şi medalii, precum şi în obiecte de birotică oferite de Darer Electronics (acestea din urmă acordate câștigătorilor la categorii cu minim 5 participanţi).

Așadar, aveți toate motivele să intrați în competiție! Dar grăbiți-vă, pentru că înscrierile au loc până astăzi, 17 Iunie! Ele se fac în format electronic sau telefonic, pe adresa de email a C.S. Redpoint sau a Asociatiei Judetene de Tir cu Arcul Bihor – mirceastroe2001@yahoo.com, tel.: 0744 607 672 Taxele de participare sunt între 25 lei (copii) și 40 lei (adulți).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *