fbpx

Fii frumoasa de sarbatori

femei frumoasa rochie rosieDoar câteva zile ne despart de cele două sărbători, Crăciun și Revelion, și toate ne dorim să arătăm extraordinar.

 

14 Decembrie 2013

13:33

Vrem ca pozele făcute în jurul bradului de Crăciun sau la petrecerea de Revelion să fie WOW!

Primul gând ne duce la ce să purtăm și începem să căutăm prin garderobă ținuta potrivită sau chiar dăm o raită prin magazine. Dar hainele nu sunt totul. E important să acorzi importanță și îngrijirii personale.

Din acest motiv îți oferim câteva soluții la îndemână și de efect:

  • Respectă cei trei pași de îngrijire zilnică a tenului: curățare (demachiere), tonifiere și hidratare.
  • Aplică de minim 2 ori pe săptămână o mască hidratantă, absolut necesară în acestă perioadă rece.
  • Seara și dimineața răsfață-ți tenul cu o cremă hidratantă. Fă mișcări de masaj pentru a mări elasticitatea pielii, seara folosește și un ser hidratant sau antirid cu efect de lifting (binențeles în funcție de vârsta pe care o ai).
  • Acordă o atenție deosebită  zonei decolteului, coatelor și călcâielor. Folosește loțiuni de corp bogate în colagen, glicerină sau câteva picaturi de ulei când faci baie. Toate acestea te  vor ajuta să menții o hidratare optimă a pielii corpului.
  • Îngrijește cu atenție și buzele utilizând în fiecare zi un balsam hrănitor sau un ruj cu extract de uleiuri hrănitoare.
  • Acordă timp mâinilor și unghiilor prin aplicarea zilnică de creme și uleiuri hidratante. Fiind o perioadă  a treburilor casnice îți recomandăm să apelezi la o manichiură simplă până la sărbători.
  • Preocupă-te cu atenție atât de păr cât și de pielea scalpului prin aplicarea de măști regeneratoare și nu abuza de produsele de styling care usucă podoaba capilară. Alege cu atenție produsele în funcție de tipul de păr.

Respectând pașii de mai sus, atât machiajul cât și ținuta aleasă de sărbători te vor face să strălucești mai mult ca oricând și să te simți ca o vedetă pe covorul roșu.

 

Luminița Hîrca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *