fbpx

Vineri, spectacol folcloric la Teatrul Regina Maria

hai sa dam mana cu mana teatrul regina maria oradea 24 ianuarie 2014Ziua Marii Uniri a Principatelor este celebrată cu muzică populară la Teatrul Regina Maria (TRM).

 

20 Ianuarie 2014

18:15

Vineri, 24 Ianuarie 2014, se împlinesc 155 de ani de la Marea Unire a Principatelor Române din 1859. Pentru a sărbători acest moment istoric important TRM vă invită la un spectacol folcloric grandios. „Hai să dăm mână cu mână” are loc de la ora 19:00 în Sala Mare a teatrului. Pe scenă vor urca soliştii vocali  Ionel Ban, Simona Costin, Viorica Bradea, Cornelia Covaciu, Luminiţa Tomuţa, Voichiţa Mihoc, Leontin Ciucur,  precum şi soliștii instrumentişti Mitică Negrean, Petrică Popa şi Stângaciu.

Mai mult cei prezenți vor putea asculta suite orchestrale şi dansuri din Transilvania, Moldova şi Oltenia, piesa de rezistență a evenimentului fiind reprezentată de invitații speciali Sava Negrean Brudașcu, Ioan Berci, dar și George Finis de la Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Dirijează Eduard Albina, regia artistică este semnată de Leontin Ciucur. Prețul biletelor este de 10 lei în sală și la balcon și de 15 lei în lojă.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *