fbpx

Luni meci de baschet Oradea – Constanta la Arena Antonio Alexe

oradea farul

Baschetul orădean masculin are un nou meci de câștigat în confruntarea cu echipa CS Farul Constanța.

 

02 Martie 2013
18:24

Luni, 04 Martie 2013, la ora 18:00, CSM Oradea primește vizita lui CS Farul Constanța într-un meci contând pentru etapa a 25-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin.

Orădenii ocupă prima poziţie în campionat având un total de 20 victorii și patru eșecuri, dar și după o victorie la limită , obținută după două reprize de prelungiri cu CSŞ Giurgiu. Echipa din Constanţa se află pe poziţia a 14-a în clasament şi vine după victorii importante în faţa echipelor din Rovinari şi Mediaş.
În meciul de Luni seară publicul orădean va avea prilejul să se reîntâlnească și cu  Tyronn Mitchell, fost component al clubului orădean.  În turul cu echipa constănțeană, bihorenii s-au impus categoric, scor 101-57, dar de atunci baschetbaliștii de la malul mării şi-a întărit semnificativ lotul. În acest meci Sasha Topcov este indisponibil din cauza problemelor medicale la menisc, de cealaltă parte, nu vor evolua Angel Santana şi  Ivo Hoger. Suporterii sunt invitaţi să susţină echipa îmbrăcaţi ca de fiecare dată în roşu. Intrarea 10 lei și gratuit pentru pensionari și copii sub 14 ani. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport.
echipele (1)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *