fbpx

Astazi se protesteaza in numele drumului Oradea – Beius

drum DN 76 oradea beiusNu în numele Domnului ci în numele Drumului DN 76 bihorenii sunt asteptaţi la protest.

 

10 Aprilie 2013

10:35

Pe reţeaua de socializare Facebook s-a pornit un nou protest de salvare a drumului care leagă Oradea de Beiuş. Din cauza degradării puternice a drumului, care nu a mai fost reabilitat din vremea poposirii lui Adrian Năstase în Bihor, şoferii şi nu numai sunt aşteptaţi pe 10 Aprilie 2013, de la ora 16:00 în parcarea fostei benzinării din Pocola (Chiaburu) să îşi facă auzită pretenţia de a circula în siguranţă şi fără vizite la mecanic după fiecare călătorie pe DN 76.

Apelul la miting sună cam aşa:

Şoferi cu mic cu mare, de te-ai săturat de gropi, de rupt roţi, de-a plăti nemunca celor care tot promit şi nu fac nimic, dacă te-ai săturat de jalea de la drumul mare, vino cu noi şi protestează faţă de nepăsarea celor care ne ţin tot în gropi. De 23 de ani acest drum nu-şi merită nici statutul de drum comunal, nicidecum de drum european! Să ne facem păsul şi durerea auzite! Cheamă-ţi prietenii, cunoştinţele şi pe toţi cei de bună credinţă!

Aşadar, dacă şi tu te-ai săturat de proasta administrare a drumurilor din Bihor eşti invitat la protest. Intrarea şi participarea e gratuită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *