fbpx

Spectacol umanitar sustinut de Felicia Filip la Oradea

felicia filip sursa foto libertatea.roFelicia Filip ne învață pe toți cum să facem acte de bunătate. 

 

03 Noiembrie 2014

18:17

Pe 12 Noiembrie 2014, de la orele 17:00, Felicia Filip, alături de membrii Operei Comice pentru Copii din București, vine la Oradea pentru a întinde o mână de ajutor Asociației S.O.S. Autism Bihor. Împreună vor pune în scenă spectacolul „Muzică și Surprize”, adresat, în principiu, copiilor dar care va fi apreciat, cu siguranță, și de adulți.

Toate fondurile rezultate în urma acestei seri vor fi donate asociației pentru continuarea terapiilor și a proiectului „Școala de dimineață” de către copiii cu autism.

transmise Simona Zlibuț, vicepreședințe S.O.S. Autism Bihor.

La o primă vedere am spune „foarte bine” și poate ne-am gândi să ne cumpărăm un bilet. Însă, de apreciat nu este neaparat faptul că vin la Oradea ci că vin la Oradea gratuit! Da, Felicia Filip are puterea de a cânta fără a fi plătită financiar, ci doar pentru bucuria ajutorării semenilor săi!

Din cele transmise de organizatori, marea soprană a acceptat de îndată să își ofere ajutorul în susținerea copiilor și tinerilor cu autism din județ nostru. Gestul domniei sale este de admirat și de urmat de către noi toți. Iată că nu funcția în care ne aflăm și nici renumele sunt importante, ci tocmai ceea ce putem facem din prisma acestora.

Evenimente Oradea vă invită și pe voi la acest spectacol care se anunță a fi unul plin de culoare, bucurie și acorduri muzicale fascinante. Prețul biletelor variază între 40 – 60 de lei și pot fi achiziționate/rezervate apelând 0742. 529. 453. Venind la concert susțineți în mod activ SOS Autism Bihor.

Ioana Mădălina Ștefănică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *