fbpx

Adelina Pestrițu și Victor Slav prezintă concursul Miss Transilvania – Oradea 2016

pandora palace oradea sală de evenimente cătălina burlo evenimente oradeaVedetele de la București vin la Oradea! 

 

01 Iunie 2016

19:59

Luna lui Cuptor se anunță de-a dreptul spectaculoasă.

Chiar pe 01 Iulie 2016, de la ora 19:30, la Pandora Palace Oradea, strada Ogorului – 141 A, are loc ediția curentă a concursului de frumusețe „Miss Transilvania”.

Organizatorii, Cătălina Burlo Events și Miss TV, au făcut publice numele prezentatorilor dar și ale invitaților speciali. Cei care vor participa la eveniment vor avea posibilitatea să îi cunoască și în realitate, nu doar de la televizor, pe Adelina Pestrițu și Victor Slav, amfitrionii serii, dar și pe Vica Blochina și Bogdan Vlădău, oaspeții speciali.

Patru probe le-au fost pregătite celor 20 de fete atent selecționate în concursul care le oferă premii de 5.000 de Euro și posibilitatea de a se lansa în lumea modei.

Evenimentul va fi completat și de prezentarea de modă dedicată domnilor, semnată Giuliano Sabău Shoes și Damao Cibran, dar și de cea pentru doamne, a creatoarei  Alina Sabău.

Momentele muzicale vor fi oferite atât de Bogdan Vlădău, dar și de artiștii invitați din Italia, Tiziana Sinagra și Thomas Grazioso.

Domnișoarele interesate încă se mai pot înscrie, detaliile le găsesc dând click AICIAccesul publicului la Miss Transilvania 2016 este permis în bază de invitație, însă în număr limitat. Pentru a vă rezerva locurile, apelați 0771. 31. 44. 11.

 

Ioana Mădălina Ștefănică