fbpx

Andre Rieu, într-un concert extraordinar, live de la Maastricht 2017, în Oradea!

concert, lotus center, oradea

sursa: andrerieu.com

Pentru o seară de excepție!

 

19 Iulie 2017

19:30

Pentru a sărbători împlinirea a nu mai puțin de 30 de ani de când este pe scenă alături de Orchestra „Johann Strauss”, Andre Rieu a pregătit fanilor un concert extraordinar care are loc, binențeles, în orașul său natal, Maastricht.

Un adevărat regal cu piese din musicaluri, valsuri, dar și cu cele mai faimoase melodii ale tuturor timpurilor, alături de un invitat special, David Hasselhoff!

Un eveniment care este accesibil și orădenilor, și nu trebuie să meargă la Maastricht, ci îl pot vedea live, prin satelit, la Cinema Palace, din Lotus Center.

Concertul are loc Sâmbătă, 22 Iulie 2017, de la ora 21:00. Prețul unui bilet este de 50 lei pentru adulți, respectiv de 35 lei pentru elevi, studenți, pensionari.

În 1987, Andre Rieu fonda Orchestra „Johann Strauss”, iar după șase luni de repetiții urca pe scenă cu doisprezece membri, ca astăzi să fie compusă, în funcție de spectacol, și din 60 de persoane. O adevărată echipă care reușește, de fiecare dată, să cucerească inimile spectatorilor din întreaga lume.

Împreună au reușit să formeze o familie a muzicii care te umple cu energie pozitivă și te ajută să uiți de grijile cotidiene, să îmbrățișezi relaxarea, să te bucuri de acordurile fine și să trăiești cu adevărat viața.

Pentru detalii și rezervarea biletelor puteți da click AICI sau apela 0259. 420. 002.

 

Ioana Mădălina Ștefănică