fbpx

Astăzi Evenimente Oradea împlinește 3 ani. La mulți ani, prieteni!

logo evenimente oradea patratLa mulți ani, vouă! La mulți ani, nouă! La mulți ani, Evenimente Oradea!

 

13 Decembrie 2015

08:10

Astăzi, 13 Decembrie 2015, este o zi importantă pentru noi, pentru Evenimente Oradea! Astăzi împlinim trei ani de activitate, trei ani de când vă aducem evenimente, știri și informații pozitive. 

Sunt trei ani frumoși care au trecut cu bine în compania voastră. Fiecare articol, fiecare „bună dimineața”, fiecare campanie și fiecare gând au fost trimise din inimă către voi, în speranța că veți simți bucuria de a vă avea lângă noi.

Așadar, vă mulțumim prieteni minunați. Sunteți și veți fi pentru eternitate cei mai faini prieteni pe care oricine i-ar putea avea. Aveți o extraordinară capacitate de relaționare, susținere, implicare și dăruire.

Poate cea mai mare realizare în toți acești trei ani a fost că am reușit să creăm o comunitate unită și puternică de oameni care sunt acolo pentru semenii lor, chiar și pentru cei necunoscuți.

Cinste vouă, dragi prieteni! Cinste vouă, pentru că azi suntem împreună și construim o lume mai bună!

Și tot azi, de la orele 17:00, în Oradea Shopping City, în sala 4 de cinema, celebrăm acești 3 ani cu un eveniment atipic. Nu va lipsi șampania, tortul și alte bunătățuri pregătite de mâini pricepute!

La mulți ani, vouă! La mulți ani, nouă! La mulți ani, Evenimente Oradea!

 

Ioana Mădălina Ștefănică