fbpx

Atelier nutritional GRATUIT la Biblioteca Judeteana

mancareDup─â cum se zice, suntem ceea ce m├ónc─âm, drept urmare v─â invit─âm la un atelier nutri╚Ťional.

 

07 Mai 2013

16:50

 

Joi, 09 Mai 2013, de la ora 16:00, la Biblioteca Jude┼úean─â ÔÇ×Gheorghe ┼×incaiÔÇŁ Bihor se va desf─â┼čura Atelierul ÔÇ×C├ót? Cum? Ce m├ónc─âm? Cine suntem? Aspecte nutri┼úionale ale vie┼úii de zi cu ziÔÇŁ, organizat de Asocia┼úia NOVUM, din Bra┼čov.

Activitatea face parte dintr-o serie de ateliere organizate ├«n mai multe ora┼če din ┼úar─â ├«n cadrul proiectului CENTRUM, cofinan┼úat din Fondul Social European prin Programul Opera┼úional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Obiectivul principal al acestui atelier este promovarea s─ân─ât─â┼úii ┼či prevenirea riscurilor de ├«mboln─âvire prin diseminarea de informa┼úii cu privire la diferitele valen┼úe ale nutri┼úiei, principalele aspectele nutri┼úionale care sunt importante ├«n via┼úa de zi cu zi, rela┼úia dintre nutri┼úie ┼či starea de s─ân─âtate ┼či direc┼úii generale de interven┼úie nutri┼úional─â ├«n cazul unor probleme de s─ân─âtate.

Asocia┼úia NOVUM este o organiza┼úie neguvernamental─â din Bra┼čov care activeaz─â ├«n direc┼úia cre─ârii de noi oportunit─â┼úi pentru femei ┼či alte grupuri vulnerabile, a facilit─ârii accesului ┼či men┼úinerii acestora pe pia┼úa muncii.

Pentru ├«ndeplinirea acestui scop, a fost creat Centrul de Dezvoltare Personal─â ┼či Profesional─â CENTRUM pentru femei ┼či alte grupuri vulnerabile, ce sprijin─â dezvoltarea acestora ├«n plan personal, social ┼či economic.

Informa┼úii suplimentare legate de activit─â┼úile proiectului se pot afla pe pagina web a proiectului, forumul proiectului sau la telefonul 0374ÔÇô069277.┬áAccesul la Atelier este gratuit!

 

Andrei Marcu