fbpx

Audi, prin D&C Oradea și Porsche Finance Group, l-a adus pe Cătălin Botezatu în Balul Operei Vox 2017

Oradea, un tot mai important loc al evenimentelor culturale. 

 

24 Februarie 2017

21:00

Restaurantul Astoria a găzduit astăzi, 24 Februarie 2017, de la ora 17:00, conferința de presă dedicată Balului Operei Vox cu participarea invitatului special, Cătălin Botezatu.

Designer-ul a ajuns în orașul nostru cu avionul, în jurul orei 15, grație partenerului oficial al Balului Operei Vox, dealer-ul de automobile D&C Oradea și Porsche Finance Group.

Prin marca Audi, a cărei imagine Cătălin Botezatu și este, creatorul român le prezintă orădenilor două colecții de modă, una dedicată doamnelor și domnișoarelor și o alta dedicată sexului puternic. Ambele prezentări sunt incluse în Balul Operei Vox, și vor constitui a doua parte a spectacolului dedicat muzicii și bunului gust.

Balul Operei Vox are loc Luni, 27 Februarie a.c., pe scena Teatrului Regina Maria, de la ora 19:00. În procent de 80% biletele s-au vândut, iar cei dornici își mai pot achiziționa locuri de la Agenția de Bilete a Teatrului, telefon 0259. 440. 742, sâmbătă și duminică între orele 10:00 – 13:00.

O parte atractivă, chiar și pentru cei care nu și-au achiziționat bilete, e expoziția de mașini din fața Teatrului Regina Maria. În ziua evenimentului, după ora 17:00, prin D&C Oradea, pasionații de mașini puternice au oportunitatea de a vedea și de a se fotografia cu trei dintre cele mai noi modele ale mărcii Audi: Q7, Q5 și A5.

Autoturismele vor sta la dispoziția celor dornici să vadă frumoasele forme Audi până la încheierea Balului Operei Vox.

Mai jos regăsiți două înregistrări din timpul conferinței de presă. Una dedicată colecțiilor Cătălin Botezatu și cea de a doua care se face referire la ținuta adecvată unui bal de operă.

 

Ioana Mădălina Ștefănică