fbpx

Azi e ziua noastră, împlinim 6 ani de Evenimente Oradea!

O cale lungă petrecută împreună, zi de zi! 

 

13 Decembrie 2018

09:19

Astăzi, 13 Decembrie 2018, e ziua noastră! Zi în care împlinim 6 ani de Evenimente Oradea! Poate nu v-ați gândit niciodată, dar ultimii 6 ani i-am petrecut alături de voi, zi de zi, împreună, prin publicarea diverselor articole.

Uneori chiar și fizic i-am petrecut alături de voi. În cadrul diverselor campanii și evenimente. A fost un drum lung și frumos. Dac-ați ști câte am avut de învățat, de la voi și de la toate zilele din acești 6 ani. O minune!

O minune pe care astăzi o sărbătorim alături de voi. Iar bucuria e cu atât mai mare cu cât de cu bună dimineață am primit mesaje de „La mulți ani”! Vă mulțumim, au intrat instant în categoria gesturilor care „te ung pe suflet”.

Chiar dacă Evenimente Oradea e un site, să știți că are suflet. A fost creat și susținut cu inima. Din dragoste și apreciere pentru voi. Pentru Evenimentele, Știrile și Informațiile Pozitive pe care am dorit să le promovăm tocmai pentru a vă oferi posibilitatea de a trăi și altfel.

De a fi, atunci când accesați Evenimente Oradea, în lumea în care există bunătate, speranță, încredere și oameni care fac fapte bune.

Iar în final, conchidem cu recunoștință. Față de voi și față de toate lecțiile, oportunitățile și întreg bagajul experiențelor pe care Evenimente Oradea l-a adus. Ca să învățăm, să fim mai buni, să evoluăm și să creăm ceea ce ne-am dorit: o comunitate în care binele să primeze!

La mulți ani, Evenimente Oradea! La mulți ani vouă, la mulți ani nouă! Sunteți extraordinari! 

 

Echipa Evenimente Oradea