fbpx

Bărbatul prezent, workshop dedicat exclusiv sexului puternic

sursa: Facebook

Acum e acum, să vedem care sunt curajoșii. De fapt, nu e nevoie să îi vedem. E suficient să participe.

 

23 Noiembrie 2020

09:19

Sfârșitul de an se adresează bărbaților. Se pare că și bărbații caută să evolueze, să schimbe și să se schimbe spre binele personal și al celor din jur. Un indiciu care vine să ne confirme simțămintele e workshop-ul „Bărbatul prezent” oferit de Adrian Stan, consilier de dezvoltare personală și coach.

Te invit ca timp aproximativ 2 ore vorbim despre bărbaţi, masculinitate şi învățăm să ne asumăm conștient rolul de bărbat. Dă-ţi voie să te cunoşti cu adevărat, regăseşte-ţi masculinitatea dincolo de măşti, frustrări şi nemulţumiri, neajunsuri şi de dezamăgiri. Învaţă să te împrieteneşti cu emoţiile tale.

ne spune organizatorul. Întâlnirea este anunțată pentru Marți, 08 Decembrie 2020, începând cu ora 18:00.

Vino la o întalnire cu bărbatul din interiorul tău. Discuții, meditații,exerciţii de conştientizare, diferite metode prin care tu poţi să lucrezi cu tine, să te descoperi, să îți vindeci rănile, să înveţi să te bucuri de viaţă. Toate acestea pentru a-ți găsi propriul drum!

Un plus al acestui atelier îl dă faptul că nu ești condiționat de preț. Dacă dorești și consideri că ți-au fost de folos informațiile primite, taxa de participare e o donație în sumă de cât dorești tu. Informații și înscrieri apelând 0756. 164. 214.

 

Ioana Mădălina Ștefănică