fbpx

Bioenergoterapeutul orădean Anamaria Făcăleț, de acum înainte medic rezident Medicina de Urgență!

foto: Facebook

O veste excelentă pentru un medic muncitor!

 

03 Februarie 2019

12:25 

După ani mulți de școală, multe așteptări și un an fără loc de muncă, a venit și vremea bună pe strada bioenergoterapeutului orădean Anamaria Făcăleț.

Finalul lunii Ianuarie2019 i-a adus marea veste că a obținut un loc de medic rezident în cadrul departamentului de Medicină de Urgență Oradea.

Locul nu a venit oricum ci din partea Comisiei Tehnice pentru Redistribuirea locurilor rămase libere în urma concursului de rezidențiat, sesiunea 18 Noiembrie 2018, pentru domeniul medicină.

Răsplata i-a fost adusă Anei ca o încununare a credinței și încrederii pe care a avut-o, dar și ca mulțumire pentru voluntariatul pe care l-a făcut alături de personalul UPU SMURD Bihor.

Ce a însemnat pentru Ana?

O împlinire. Atribuirea locului de medic rezident medicina de urgență este o împlinire. Anul 2018 a fost unul greu pentru mine și nu puține au fost momentele de încercare, inclusiv îngrijorare. Dar iată că toate au un răspuns, chiar dacă întârziat, iar pentru mine acest „da” a fost nemaipomenit.

Alături de felicitările cuvenite, Evenimente Oradea dorește atât Anei cât și tuturor medicilor rezidenți mult succes în carieră!

 

Ioana Mădălina Ștefănică

foto: Facebook

foto: Facebook