fbpx

Blue Lagoon Party, oferta de Revelion 2017 – 2018 Silver Hotel Oradea!

revelion, oradea, preț, restaurantTimpul tace și trece! 

 

04 Decembrie 2017

20:17

Am intrat în ultimele zile ale lui Decembrie 2017, iar cum Revelionul 2017 – 2018 aproape că bate la ușă, Evenimente Oradea vă face o recomandare de petrecere a cumpenei dintre ani.

Dacă sunteți din Oradea sau veniți să petreceți de revelion în Oradea, o seară pe cinste se anunță deja la Silver Hotel, pe strada Louis Pasteur – 102, dincolo de Spitalul Județean Oradea.

Pentru numai 295 lei de persoană, vă puteți distra toată noaptea alături de cei dragi, deoarece preparatele vor fi gustoase, la Silver Hotel întotdeauna se mănâncă bine, aveți open bar, un desert special, dar și muzică bună asigurată de DJ Camel & DJ Raul Christiano, de la Vibes Events.

Dacă anul trecut atmosfera a fost exotică, iată că acum va fi în ton cu aurora boreală. Superbele lumini ale nordului vor inspira magica noapte dintre ani, tocmai pentru ca 2018 să fie surprizător de bun! Mai jos, meniul de revelion de la Silver Hotel, dar și câteva video-uri care să vă ducă în frumoasa lume a aurorei boreale, iar pentru rezervarea locurilor apelați 0742. 326. 922.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

silver hotel, telefon, rezervare