fbpx

Cetatea Oradea inaugurează expoziția „Bucătăria Medievală”

cetatea oradea, expozitie, vernisaj, evenimente oradea, bucătăria medievalăO expoziție pe cât de surprinzătoare, pe atât de interesantă. Haideți și voi.

 

10 Octombrie 2020

09:37

Ziua de duminică e rezervată și odihnei, dar și petrecerii timpului într-o ambianță plăcută. În ciuda vremurilor, vă recomandăm să dați curs invitației de participare în vernisarea expoziției „Bucătăria medievală. Răsfăț culinar la curtea principilor Transilvaniei” din cadrul Muzeului Orașului Oradea.

Expoziția face parte din proiectul „Bucătăria la curtea princiară a Transilvaniei în secolul XVI”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și implementat de Muzeul Național Brukenthal, înscris în direcția strategiilor de dezvoltare durabilă ale județului Sibiu, pentru recunoașterea alimentației și gastronomiei la nivelul politicilor locale și regionale, parte a proiectului Sibiu 2019 – Regiune Gastronomică Europeană.

Deschiderea are loc Duminică, 11 Octombrie 2020, începând cu ora 15:00, în Palatul Princiar, corpul A, parter, al Cetății Oradea. O prezentare de exponate realizată în colaborare cu Muzeul Național „Brukenthal” care va rămâne în urbea noastră până în 11 Februarie 2021.