fbpx

Claudiu Bleonț și Mihai Călin joacă spectacolul de teatru „Prenumele” în Oradea

mihai călin, claudiu bleonț, alina chivulescuBuna dispoziție pune stăpânire pe Oradea! 

 

22 Octombrie 2018

19:30

Avem o invitație pentru voi, la bună dispoziție și la a vedea o bună piesă de teatru. În data de 30 Octombrie 2018, de la ora 19:00, se joacă „Prenumele” în regia lui Razvan  Săvescu, o comedie franceză, scrisă de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patellière.

„Le Prenom” a fost pusă pentru prima dată în scena la Paris, în 2010, cu celebrul actor și cântăreț Patrick Bruel într-unul din rolurile principale. Piesa de teatru a fost nominalizată la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptată și pentru marile ecrane, primind 5 nominalizari la premiile Césarin 2013.

Spectacolul îi aduce pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor pe cunoscuții actori Mihai Călin, Alina Chivulescu (Bella din serialul „La Bloc“), Claudiu Bleonț, Ecaterina Ladin (Dalida din serialul „Las Fierbinți”) şi Leonid Doni (polițistul Robi din serialul „Las Fierbinți“).

Costul unui bilet variază între 80 – 60 lei, în funcție de locul dorit în sală, și poate fi achiziționat de la Casa de Cultură a Sindicatelor, telefon 0259. 468. 468/0359. 401. 094, sau online de pe blt.ro, de AICI.

Actorii îşi așteaptă publicul cu dialoguri comice si o dezbatere cel puţin savuroasă, într-un spectacol care timp de 90 de minute îşi propune să aducă zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenţi în sală.

 

Ioana Mădălina Ștefănică