fbpx

Cocoșatul de la Notre-Dame, spectacolul de balet cu 50 de balerini pe scenă!

cocoșatul de la notre dame, opera vox, spectacol operă, oradea, teatrul regina maria, evenimente oradeaO invitație la un eveniment cum nu a mai văzut Oradea de multă vreme! 

 

16 Februarie 2023

12:39

Evenimente Oradea are plăcerea de a vă invita la extraordinarul spectacol de balet „Cocoșatul de la Notre-Dame”.

Vă este dor de o poveste de dragoste, una care dezmiardă inimile însetate de muzică și frumos? Una chiar din superbul Paris medieval? Vă mai amintiți de Cocoșatul Quasimodo, clopotarul Catedralei Notre Dame? Dar de minunata Esmeralda din celebrul roman al lui Victor Hugo?
Mai mult ca sigur că „da!”, dar dacă „nu!”, nu e nimic! Venim noi să vă spunem inegalabila poveste de iubire… în pași de dans!
ne transmite Opera Vox.

În premieră națională, compania „Opera Vox” aduce în urbea noastră un spectacol capodoperă cu regia semnată de Sebastian Vlad, balerin și coregraf cu renume național și internațional. O seară în care muzica va fi la ea acasă grație muzicianului Peter Venczel

Aducem pentru prima dată împreună pe aceeași scenă ansambluri profesioniste de balet Ansamblul de balet „Opera Vox”, Ansamblul de balet al Teatro D’opera Italiana și Ansamblul de balet al Operei Maghiare de Stat din Cluj – Napoca, însumând peste 50 de balerini profesioniști, soliști balerini care dansează în teatre importante din Europa.

Evenimentul are loc în 16 Martie 2023 de la ora 19:00, pe scena Teatrului Regina Maria din Oradea. Prețul unui bilet este de 200 lei, iar tichetele online pot fi achiziționate de AICI.

De când nu ați mai văzut 50 de balerini pe aceeași scenă? Poate de foarte multă vreme sau, poate, niciodată! Dar, mai mult ca sigur, niciodată în martie, Luna Femeii, spunându-vă o poveste atât de celebră, cu eroi romantici, în pași de dans.

Ce mai trebuie să știți este că reprezentația va avea:

lumini, efecte speciale, proiecții în 3D, efecte cu „fum greu” produs din gheață carbonică, probabil cel mai complex spectacol de balet montat în țara noastră în ultimii ani.

Pe scurt: de neratat! Evenimente Oradea recomandă!

 

Ioana Mădălina Ștefănică