fbpx

Colierele guler. In tendinte si in acest sezon

guler oana cumpanici

Moda înseamnă evoluție. O mixtură interesantă de vechi și nou într-o acerbă vânătoare de noi victime.

 

Ultimele invenții în materie de accesorii sunt colierele guler. Aceste „bijuterii” sunt un must have al  modei de o perioadă bună de timp, în tendințe și în acest sezon. Cumpără-ți unul și instant vei avea un element unic care va face minuni în garderoba ta; vei vedea cum rochiile și puloverele tale vor căpăta un suflu nou.

Gulerele de efect sunt create într-o varietate de forme, culori și modele care așteaptă să le descoperi cu usurință. Nu trebuie să fii un geniu pentru a le purta. Nu este nevoie nici de efort, ci doar de inspirație și simț practic. Dincolo de frumusețea estetică a unui guler prețios, el este și un element extrem de versatil, care poate aduce un plus de rafinament diverselor ținute pe care le purtăm.

În general, gulerele sunt fie atașate unei piese vestimentare (în special rochiilor sau topurilor), fie sunt folosite ca elemente de sine stătătoare. O idee extrem de inspirată, deoarece cu un astfel de guler-colier putem înnobila o rochie mai veche sau ne putem transforma t-shirt-ul preferat într-o ținută de senzație.

Oana Cumpănici