fbpx

Concert superb al Ansamblului de suflători „Oradea Wind Ensemble”

evenimente oradea, concert, 21 maiImaginează-ți toți oamenii, trăind pentru ziua de azi… !

 

12 Mai 2019

12:45

Ansamblul de suflători „Oradea Wind Ensemble” va susține un concert, în data de 21 Mai 2019, ora 19:00, dirijat de Lorenzo Moroni. Evenimentul, dedicat sosirii Primăverii, va avea loc în sala Enescu – Bartok a Filarmonicii de Stat.

Înființat în primăvara anului 2013, de Lorenzo Moroni, prim cornist al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii de Stat, ansamblul are în componență membrii orchestrei simfonice. Dorința ariștilor a fost de a oferi concerte educative în cadrul stagiunii, astfel încât un număr cât mai mare de persoane nu doar să îndrăgească muzica clasică, dar și să o înțeleagă.

Zilele „Art Noveau”, Toamna Orădeană, Cântă Pădurea ori Zilele Copiilor din Era Park sunt doar câteva dintre manifestările în care Oradea Wind Ensemble a încântat audiența.

În plus, artiștii au oferit numeroase concerte și în afara urbei reședință de județ, mai cu seamă în Marghita, Salonta, Săcuieni ori Ștei. Ansamblul are un repertoriu bogat. De la muzica clasică, muzica de film, musical, la superbe creații de muzică ușoară.

Revenind la prezent, despre concertul din 21 Mai a.c. vă putem spune că are în desfășurător hituri celebre precum Obla-di Obla-da al formației The Beatles, Imagine al lui John Lennon, I Will Always Love You interpretat de Whitney Huston, însă și coloane sonore din musical-uri precum „Cats”, „Evita”, „Chicago”.

Alături de instrumentiști va fi și talentata interpretă Nagy Timea. În concluzie, o seară perfectă în final de luna lui Florar vă așteaptă! Prețul biletului este modic, de 20 lei.

 

Rareș Cernea