fbpx

Conferinta medicala nationala in Baile Felix

OLYMPUS DIGITAL CAMERATimp de două zile medici din toată țara vin în Felix pentru ediția a XIV-a a „Zilelor Medicale – Băile Felix”.

 

15 Mai 2013

16:26

Joi 16 Mai 2013, la ora 12:30, la Hotel Termal din Băile Felix va avea loc deschiderea oficială a Conferinţei Naţionale „Actualităţi în reabilitarea medicală”, reuniune din cadrul celei de-a XIV-a ediţii a „Zilelor Medicale – Băile Felix”.

Timp de două zile pe 16 și 17 mai a.c., Hotelul Termal din Băile Felix va găzdui lucrările în plen şi pe secţiuni ale reuniunii. În prezenţa oficialităţilor, la deschiderea conferinţei vor fi prezentate şi investiţiile realizate de spital pe parcursul anului 2012.

Manifestarea va aborda o problematică extrem de variată, vizând beneficiile tratamentului de recuperare medicală, dar şi aspecte din alte specialităţi medicale. Comunicările ştiinţifice vor fi adunate într-o carte, creând astfel o bază documentară avizată tuturor celor interesaţi de aceste procese şi fenomene definitorii pentru sănătatea pacienţilor din lumea de azi.

Evenimentul este organizat de Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, Asociaţia Spitalului Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, Universitatea din Oradea, Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea şi Colegiul Medicilor Bihor, în colaborare cu S.C. Turism Felix S.A., sub egida Societății Române de Medicină Fizică şi Recuperare.

 

Andrei Marcu