fbpx

Crăciun armonios, oameni frumoși!

foto: Imi Illés

Crăciunul acesta vă dorim să fiți. Să faceți pasul din papucii lui „a avea” în papucii „a fi”.

 

25 Decembrie 2020

08:30

Al optulea Crăciun pe care ne bucurăm să îl petrecem alături de voi. E magic când stai să vezi cum a trecut timpul și câte am învățat în toți acești ani. Sunt opt ani de când Evenimente Oradea vă aduce evenimente, știri și informații pozitive. E un privilegiu pentru noi, o binecuvântare și bucurie.

În cinstea acestui Crăciun venim cu gânduri bune, ca de obicei, dar și cu dorința de a schimba direcția. Să pășiți, chiar dacă timid, de la a avea la a fi. Mai exact, să vă mutați direcția ochilor, minții, sufletului, trupului… de pe a avea, ce mânca, ce bea, ce iubi, bani, mașini, vacanțe și tot felul de experiențe care vă secătuiesc, la a fi. În armonie, în pace și împăcare cu voi înșivă cu tot ce vă înconjoară, inclusiv cu viața de pe acest Pământ.

2020 e anul provocărilor, dar toate aceste manifestări exterioare vin să ne învețe că așa cum a fost până acum nu se mai poate. Coarda se va rupe și este necesară schimbarea direcției. Iar un prim pas e de la a avea la a fi. De pe trup, pe suflet.

Lăsați cuvintele noastre să lucreze în inimile voastre, chiar dacă, poate, nu le înțelegeți rostul acum. Lăsați-le să fie asemeni unei ape care își croiește drum prin cei mai stâncoși munți, prin ghețari și văi interminabile, ca în final să întâlnească un primitor loc de odihnă și candoare.

Totul e posibil, important e să ne dorim! Crăciun armonios, dragi prieteni Evenimente Oradea!

 

Ioana Mădălina Ștefănică