fbpx

Curs editare video Adobe Premiere Pro cu Darius Cornean – Octombrie 2020

Darius ne invită într-un nou curs de specializare în editare video.

 

22 Septembrie 2020

09:33

Odată ce faci un curs susținut de Darius Cornean devii tot mai conștient că e unul dintre acei oameni de la care ai ce învăța.

Mulțumită competențelor dobândite în editarea video, Darius va fi lectorul unui nou program de formare specializare în editarea video. În weekend-ul 01 – 03 Octombrie 2020, în Oradea, Darius Cornean va prezenta metode de editare video folosind programul Adobe Premiere Pro.

Costul celor 3 zile de mentorat este de 1119 lei, iar dacă ești elev ori student, în limita locurilor disponibile, ai și un discount de 30%. Și dacă te grăbești poți fi specialul beneficiar al prețului de Early Bird de 999 lei. Înscrierile se fac online, dând click aici.

Detaliile despre curs vi le redăm întocmai după cum le-am primit de la organizatori:

Ce veți învăța la curs?
1. Importați imagini din orice format de fișier.
Faceți cu ușurință drag and drop de fișiere video în proiect. Indiferent dacă ați filmat cu un DSLR, GoPro sau smartphone veți învăța cum să stabiliți cele mai bune setări pentru filmul vostru.

2. Decupați imaginile folosind unelte Adobe Premiere Pro
Efectuați modificări intuitive cronologice cu ajutorul instrumentului Trim pentru a extinde sau a scurta clipuri. Sau veți descoperi unelte ca și Razor sau Ripple Edit care să vă ajute în procesul de editare. Ba chiar veți edita o secvență multicam.

3. Adăugați animații și efecte video
Creați grafică animată de mișcare pentru tranziții și secvențe de titlu folosind controale de efect pentru mișcare și cadre cheie. Utilizați șabloane sau creați-vă propriile modele cu instrumentele Type și Shape din panoul de Grafică Esențială.

4. Editare audio și efectele de sunet
Editați sau sincronizați audio, adăugați efecte sonore și muzică în filmul vostru.

 

Noi avem încredere că Darius Cornean este un profesionist în domeniul lui și avem încredere că informațiile pe care le va oferi participanților vor fi nu doar valoroase, dar și numai bune de pus în practică. Vă dorim succes!

 

Ioana Mădălina Ștefănică