fbpx

Cursuri de Chen Tai Ji Quan, gimnastică energetică, exerciții tradiționale chinezești, în Oradea

Un om special, un profesor de sportivi olimpici ne invită să ne punem „chi-ul” în mișcare. 

 

02 Septembrie 2020

09:15

Și tu ți-ai dorit să faci mișcare, să îți recapeți nu doar mobilitatea ci să simți că faci ceva pentru bunăstarea ta fizică, sufletească?

Dar parcă nu îți face cu ochiul sala de forță, nu ești atras de trasul de fiare și ți-ai dori altceva? E numai bine deoarece prietenul nostru Romeo Gozner, maestru Kung Fu, ne-a spus că din 15 Septembrie 2020 formează o nouă grupă de Chen Tai Ji Quan, gimnastică energetică, exerciții tradiționale chinezești de întreținere și refacere pentru toate vârstele.

Sună bine, nu? Mai ales partea cu gimnastica energetică… întreținere și refacere… în special pentru toate vârstele 😀 Nu știm câți ani, dar noi îl cunoaștem pe Romi, și cunoaștem oameni care urmează aceste cursuri cu Romi, și vă putem spune că antrenamentele cu el sunt extraordinare.

Romeo e un profesionist, un om dedicat, cu suflet, care știe să fie aproape. Dacă citiți interviul nostru cu el de AICI, vă veți da seama că nu e doar bun într-ale sportului ci și un bun pedagog.

În plus, revenind la informațiile despre curs, Romeo ne mai spune că:

Programul mai conține și elemente specifice de wushu și la finalul fiecărei ședințe de antrenament dornicii pot participa la un curs de inițiere în arta autoapărării CHINNA.

Autoapărarea e bună și pentru bărbați, dar și pentru doamne și domnișoare. Acum că știți, gândiți-vă bine și, dacă puteți, dați curs invitației noastre. Costurile sunt de 150 lei/lună pentru Chen Tai Ji Quan, dar dacă alegeți să participați la ambele atunci achitați doar 200 lei/lună.

Antrenamentele vor avea loc marțea și joia de la ora 19:00. Informații suplimentare și înscrieri puteți obține direct de la maestrul Romeo Gozner, telefon 0748. 195. 626.

 

Ioana Mădălina Ștefănică