fbpx

Cursuri de dans de societate la clubul „All For Dance” – Martie 2017

cursuri de dans oradea, ieftin, accesibil

sursa: zhaana.deviantart.com

Pentru cei care au curajul și plăcerea să învețe ceva nou!

 

09 Martie 2017

19:30

A venit primăvara, vremea frumoasă, cu temperaturi plăcute, un motiv bun pentru a ieși din case, cunoaște oameni noi și pentru a învăța să dansăm. Dacă iarna am zis „pas” pentru că era frig, ninsoare și apăsător, acum nu mai avem prea multe motive.

Clubul „All For Dance” din Oradea anunță formarea unei noi grupe de dansuri de societate – începători și avansați. Alături de instructorul Radu Gavriș, veți învăța tango, blues, disco fox și vals lent, dacă sunteți începători, respectiv vals vienez, cha-cha și polka, dacă sunteți avansați.

Costurile sunt accesibile, de numai 50 de lei/lună, iar durata unui curs este de 2 luni. Avantajați sunt studenții, care au de achitat doar 40 de lei/lună.

Startul se dă în ziua de 12 Martie 2017, de la ora 17:00. Durata unei lecții este de două ore. După grupa de începători, de la ora 17:00, urmează grupa de avansați, de la ora 19:00. De reținut că zilele de curs sunt în weekend, sâmbăta și duminica.

Locul de desfășurare este Centrul Școlar Nr. 1 din Oradea, amplasat pe strada Roman Ciorogariu – 48, în sala festivă. În plus, Clubul „All For Dance” le stă la dispoziție și tinerilor care își doresc să învețe să danseze sau să pregătească celebrul dans al mirilor.

Pentru informații suplimentare și înscrieri apelați 0722. 933. 283 (Radu Gavriș) sau dați click AICI

Ioana Mădălina Ștefănică