fbpx

De Ziua Femeii 2019, Nuntașii Bihorului ne-a pregătit un spectacol folcloric de anvergură!

concert folcloric 8 martieInvitație la joc și voie bună în cinstea doamnelor și domnișoarelor! 

 

28 Februarie 2019

12:33

Ansamblul Folcloric „Nuntașii Bihorului“ vă invită la un spectacol folcloric, cu ocazia zilei de 8 Martie, în care muzica autentică românească și dansurile populare vor înnobila venirea primăverii și omagierea iubirii! Cântec, joc și voie bună în suflet de iubire!

Astfel că, în preambulul acestei zile festive, în 07 Martie 2019, de la ora 19:00, scena Casei de Cultură a Sindicatelor va răsuna cu cântece populare românești, din zone etnofolclorice diferite ale țării, dansuri populare autentice variate, care ne vor purta prin bogăția tezaurului coregrafic al neamului românesc, toate îmbrăcate în culorile și cu măiestria neasemuită a portului popular neaoș românesc.

Invitații de seamă ai spectacolului sunt doi tineri foarte talentați și dăruiți, Cătălina Rotaru din Bucovina, și Vlăduț Sărmaș, din Năsăud, ambii câștigători ai îndrăgitei emisiuni – concurs „Vedeta populară” a Televiziunii Române.

Se vor alătura soliștii Ansamblului „Nuntașii Bihorului”: Maria Haiduc, Iuliana Chelu, Antonela Ferche-Buțiu, Florica Ruja, Ciprian Mocan, Mihai Jula, Alexandru Carțiș, Teodora Șandru, Roxana Berinde, Alexandra Durgheu, Maria Cobzaș, precum și Grupul Vocal Folcloric „Nuntașii Bihorului – Juniori”.

Spectacolul va fi animat de corpul de dansatori ai ansamblului, instruiți de Dinu Avram, instructorul și președintele ansamblului. Conducerea muzicală va fi asigurată de Radu Tîrb, iar prezentarea spectacolului de Teodora Șandru.

Biletele, care au prețul de 10 lei, se pot achiziționa de la Casieria Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea, deschisă de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 – 17:00. Puteți achiziționa bilete și înainte de spectacol sau online, de AICI.

 

Alexandru Carțiș