fbpx

Deosebit, în Oradea: curs de formare antrenor Yoga prin râs (Laughter Yoga)

Un curs aparte, pentru cei dornici de experiențe noi! 

 

13 Martie 2018

19:45

Știm că îți place să râzi, și nouă ne place să râdem, dar cum ar fi să îți transformi această calitate într-o meserie pe care să o practici.

În viață nu întotdeauna ajungem să facem ceea ce iubim și ne dorim, însă acum, dacă ai curaj, te poți înscrie într-un curs de formare antrenor Laughter Yoga, adică de antrenor Yoga prin râs.

Yoga prin râs este un execiţiu de rutină unic, care combină râsul necondiţionat cu exerciţii de respiraţie yoghină ( Pranayama). Iniţial râsul este simulat ca un exerciţiu fizic în acelaşi timp menţinând contactul vizual cu membri grupului şi promovând comportamentul jucăuş – copilăresc. În majoritatea cazurilor acest exerciţiu de râs duce rapid la un râs real şi contagios.

E o adevărată experiență, terapia prin râs, demonstrată foarte clar și de știință.

Acum ai oportunitatea de a urma un astfel de curs chiar în Oradea, alături de un professor certificat din Bavaria. Robert Meisner vine în orașul nostru pentru a susține 15 ore de Laughter Yoga, în perioada 24 – 25 Martie 2018. Numărul locurilor disponibile este de doar 15, iar înscrieri se pot face:

  • apelând 00049. 8684. 96 85 617 sau 0747. 508. 928
  • trimițând un email către adresa: Robert. S.Meisner@t-online.de
  • sau luând legătura pe FB cu Ramona Cupşa, facebook.com/rami.cupsa

Ce îți aduce cursul de Laughter Yoga? Iată:

  • identificarea beneficiilor metodei Laughter Yoga pentru sănătate, spiritualitate, mediul de afaceri, mediul social, vârstnici, copii, spitale etc
  • vei învăţa să râzi fără nici un motiv şi vei fi pregătit să practici exerciţiile de Yoga prin Râs oricând şi oriunde
  • vei învăţa cum să îţi schimbi pozitiv starea de spirit în câteva minute prin exerciţiile Laughter Yoga şi cum să faci faţă situaţiilor provocatoare ,menţinând o stare mentală pozitivă
  • exerciţiile de Yoga prin Râs te ajută să eliberezi emoţiile negative şi să te echilibrezi emoţional
  • importanţa respiraţiei pentru organism şi folosirea exerciţiilor de râs pentru un aport maxim de oxigen
  • informaţii despre organizarea şi conducerea unei sesiuni şi a unui club de Laughter Yoga
  • informaţii despre cum pot profesionişti Laughter Yoga să aibă o sursă de venit prin această practică

Viziunea şi misiunea Laughter Yoga este pacea lumii prin râs, realizabilă datorită faptului că atunci: „Când râzi, te schimbi şi când te schimbi întreaga lume se schimbă în jurul tău.” Dr. Madan Kataria

Pentru detalii legate de locul și orele de desfășurare, inclusiv tarifele practicate, apelați numerele de telefon de mai sus.

 

Ioana Mădălina Ștefănică