fbpx

Din 05 Octombrie 2019: cursuri de dans de societate & latino pentru începători

cursuri de dans, oradea, bihor

sursa: agiscenter.com

Invitație la relaxare, detașare și ieșire din zona de confort!

 

24 Septembrie 2019

21:40

Dacă vara ce a trecut a fost superbă, cu temperaturi plăcute care ne-au făcut să ieșim mult din casă și să ne bucurăm de soare, acum că vine toamna, sezonul rece, vă dăm un alt bun motiv să ieșiți din așa zisa „zonă de confort” și să urmați cursuri de dans.

La Clubul „All For Dance” din Oradea se vor ține pentru începători atât cursuri de dans de societate dar și de latino.

Urmând cursul de societate, împreună cu instructorii Radu Gavriș și Mercedes Moisin, veți învăța să dansați blues, tango, vals lent, vals vienez și disco – fox. În schimb, în cursul de latino, alături de instructorii Ursu Edith și Andrade, veți învăța salsa, bachata și cha-cha.

Cursurile se vor ține în weekend, în zilele de sâmbătă și duminică, astfel:

  • începători dans de societate: de la 16:00 – 18:00
  • începători latino: de la 18:00 – 20:00

Pentru ambele grupe startul se dă în 05 Octombrie 2019, iar locul de desfășurare este pe strada Simion Bărnuțiu – 15, în curte (intrarea pe poarta mare de lângă magazinul Leofex).

Durata unui curs este de două luni, iar costul pentru cele două luni „dansante” este de 130 lei, cu mențiunea că studenții și elevii beneficiază de reducere, adică doar 100 lei/persoană/curs. Pentru înscrieri apelați numărul de telefon 0751. 01. 99. 77.

Și, foarte important, evitați să vă lăsați influențați de faptul că nu aveți partener ori că a voastră pereche nu dorește să urmeze cursuri de dans. La All For Dance nu este obligatoriu să fiți însoțiți, veniți și veți vedea că vă veți simți excelent și va fi o plăcere să dansați.

 

E timpul să faceți ceva și pentru voi, cum ar fi să învățați să dansați!

 

Ioana Mădălina Ștefănică