fbpx

Duminică: concurs de mașinuțe cu telecomandă construite din piese de LEGO

concurs de mașinuțe, era park oradeaUn eveniment care te invită să-ți faci echipă de susținători! 

 

23 Octombrie 2018

09:37

Dacă ai între 6 și 13 ani și ești pasionat de mașinuțele cu telecomandă, atunci trebuie neaparat să te înscrii în concursul de mașinuțe cu telecomandă construite din piese de LEGO.

În Era Park competiția are loc Duminică, 28 Octombrie 2018, sub cupolă, cu mențiunea că numărul maxim de participanți este de 60! Cei mai îndemânatici vor fi răsplătiți și cu premii:

  • Locul I – Puzzle 3D Cubic Fun
  • Locul II – LEGO Ninjago – Aventura Ninjago si joc de inteligență
  • Locul III – Puzzle 3D Cubic Fun „Castelul Peleș”
  • Mențiune – 1 Tren 3D
  • Mențiune 2  – Set 6 jocuri de inteligență metal și Savantul Trăsnit – micii cercetători

Înscrierile se fac la standul amenajat sub cupolă, în zilele de vineri și sâmbătă, între orele 10:00 – 21:00, iar duminică până în ora 15:45.

Concursul este organizat în cadrul evenimentului „Expoziție LEGO – Zilele Fanilor LEGO” care se desfășoară în Era Park în perioada 26 – 28 Octombrie 2018, între orele 10:00 – 21:00, tot sub cupolă, cu intrarea liberă.

Evenimentul se adresează atât copiilor cât și adolescenților și chiar adulților. Mii de piese originale LEGO vor putea fi admirate în construcții inedite, realizate de pasionați. Participanților le vor fi dezvăluite adevărate orașe construite din LEGO, de la dinozauri și lumi pierdute până la clădiri celebre, parcuri de distracție, mașini, roboți sau personaje.

 

Ioana Mădălina Ștefănică