fbpx

Eveniment de consiliere miri și mirese în Casa Darvas – La Roche

casa darvas la roche eveniment pentru miriPentru o nuntă ca în povești! 

 

13 Octombrie 2016

21:00

Un nou eveniment în urbea Crișului Repede, de această dată dedicat mirilor.

Casa Darvas – La Roche, prin Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice, organizează „Oradea Wedding Event”, o seară de consiliere pentru miri și mirese, pe strada Iosif Vulcan – 11 (fostul sediu al FC Bihor).

Acțiunea are loc Joi, 20 Octombrie 2016, cu începere de la ora 19:00, iar invitați să consilieze mirii sunt:

  1. Răzvan Achim – consiliere vestimentară mire
  2. Denisa Deac – consiliere vestimentară mireasă
  3. Speranța Torok – consiliere hairstyle
  4. Roxana Vașca – consiliere make up
  5. Dan Cheregi – consiliere sală de evenimente
  6. Călin Dobai – consiliere foto
  7. Maris Pușcov – consiliere dansul mirilor

În plus, în program sunt incluse prezentări de rochii de mireasă Antoanelle by Camelia Roatiș, rochii de seară Vera Voss by Natalia Neag, bijuterii realizate de Monica Anton și pantofi Benvenuti.

Participanții sunt invitați la o degustare de prăjituri oferite de Cofetăria Savor, respectiv de vinuri (alb, roșu, roze) ale Cramei Recaș.

Tinerii membrii ai formației „SsFOURzando”, Giordano Filomena (vioară), Ramona Chiș (vioară), Bodizs Ervin (pian) și Flaviu Seretoc (contrabas), vor oferi oaspeților și un recital de muzică clasică.

Special pentru acest eveniment, Casa Darvas va fi împodobită cu aranjamente florale deosebite realizate de Shabby Events, întocmai ca pentru unul dintre cele mai importante momente din viața unui cuplu!

Biletul de participare costă 10 lei, în baza căruia puteți vizita și obiectivul turistic, și avea acces la seara de consiliere, dar și face poze.

Locurile sunt limitate ca număr, de aceea e important să vă anunțați participarea direct pe pagina evenimentului, click AICI, prin mesaj pe pagina de (click pe) Facebook Casa Darvas – La Roche, cu prenume, nume și număr de persoane (ex. Maria Pop, 3 persoane). Informații suplimentare și la numărul de telefon 0770 11 55 85.

Oradea Wedding Event este organizat de Fundația pentru Protejarea Monumentelor Istorice din județul Bihor, în parteneriat cu Graziela Models, Shabby Events, Creativ Studio, One Media & Events, Benvenuti, Antoanelle by Camela Roatiș, Vera Voss by Natalia Neag, Monica Anton, Cofetăria Savor, Cramele Recaș, Superior Audio, Carrefour Oradea ERA, Izvorul Minunilor, respectiv Silver Hotel.

 

Ioana Mădălina Ștefănică