fbpx

Evenimentul caritabil „Diamante și Box” la cea de-a IV-a ediție

În această Sâmbătă, Salonta a fost gazda celei de-a IV-a ediții a evenimentului „Diamante și Box”

 

06 Decembrie 2017

16:20

În această Sâmbătă, la Salonta s-au reunit atât sportivi, cât și artiști locali, la cea de-a IV-a ediție a evenimentului caritabil „Diamante și Box”. Cu acestă ocazie, cei 36 de sportivi ai clubului salontan Basti Box au avut prilejul de a se confrunta cu colegii lor de la cluburile de box din localități din România și Ungaria: Cluj, Timișoara, Holod, iar din Ungaria au participat cluburi din Eger, Gyula, Bekéscsaba, Miskolc și Academia Madárfészek din Budapesta. Cu acesta din urmă, clubul Basti Box a semnat un parteneriat strategic, care le oferă sportivilor salontani finanțarea necesară pentru a se antrena 6 zile pe săptămână, față de cele 3, cât era până recent.

Începând de luni, tinerii din Salonta, Vintere, Inand, Vărășeni, Cefa și Tulca vor avea șansa să se antreneze la sala de box din Casa Kulin, situată la doar 50 de metri de Parcul central din Salonta.

Pauzele dintre meciuri au cuprins și momente de relaxare oferite de dansurile tradiționale ale ansamblului „Floare mândră de pe Criș” și de colindele tradiționale, momente de magie create de Eduard și Bianca, evenimentul culminând cu un workshop dedicat cooperării în domeniul sportului – ,,Rolul sportului în dezvoltarea relației dintre tinerii din Bihor și Ungaria”.

Corpul de oficiali ai competiției „Diamante și Box” a fost format Fugaru Ion, Sferle Claudiu, Duma Janos, Bara Raul, Bora Daniel, Incicau Denis, Kallo Sandor și Marius Iga.

Sportivii de la Basti Box care au obținut locul 1 la aceasta competiție sunt: Dragoș Alexandru 26 kg, Tonca Alexandru 48 kg, Nagy Lara 48 kg, Szucs Isti 69 kg, Farkas Nikolas 42 kg, Teglaș Ionuț 38 kg, Szabo Fanni 46 kg, Eles Tamas 52 kg, Ruge Adrian 65 kg, Cioară Bogdan 52 kg, Vas Norbert 52 kg, Contani Robert 60 kg și Vinka Valentin 64 kg.

 

Diana Maria Danciu