fbpx

Expozitie foto cu imagini de colectie din Bangladesh

046-MOTHER EARTHGaleria „Euro Foto Art” vernisează fotografiile unui medic radiolog realizate tocmai în îndepărtatul Bangladesh.

 

14 Aprilie 2013

10:29

Fotografii cu iz asiatic în expunere la Galeria Euro Foto Art. Miercuri, 17 Aprilie 2013, de la ora 12:00 președintele Asociației Euro Foto Art, Ștefan Toth, împreună cu Ramona Novicov, critic de artă, vor deschide spre vizitare colecția de fotografii a artistului fotograf, care e totodată și medic, Rashid Un Nabi.

„Oameni de pe planeta noastră” cuprinde o suită de 101 fotografii realizate în Bangladesh încă din 1985, de pe vremea când era student la medicină. Colecția s-a îmbogățit treptat pe măsură ce fotograful medic a avut posibilitatea de a vizita și alte locuri, alte țări, ajungând la concluzia ca „oamenii sunt universali” doar că „Oamenii din Asia sunt tot timpul fericiţi, însă oamenii din Europa sunt  uneori dificil de fotografiat”.

Vernisajul se va bucura și de câteva momente muzicale pregătite de Cvartetul „Varadinum”. Pentru toți cei curioși să descopere deocamdată Bangladeshul din fotografii expoziția le stă la dispoziție și va putea fi vizitată gratuit până pe 08 Mai 2013, de Luni – Vineri, între orele 08:00 – 19:00.

Ioana Mădălina Ștefănică