fbpx

FC Bihor joaca cu CS Mioveni

fcbihorFC Bihor va avea Sâmbătă primul meci oficial din acest an.

 

07 Martie 2013

20:24

În cadrul etapei a XVI-a, prima a returului din Seria a II-a a Ligii a II-a, formația noastră o va avea ca adversară pe echipa CS Mioveni.

Este clar că o să avem un meci foarte greu, din mai multe considerente. Este început de retur, avem o echipă nouă, în formare. Întâlnim echipa pe care eu am antrenat-o ultima oară și probabil ambițiile sportive din partea adversarelor sunt mult mai mari în asemenea cazuri, dar considerăm că suntem pregătiți să facem un joc bun și am încredere în echipa mea că se va impune. Ar mai fi multe de remediat, dar echipa este în creștere și a învățat să câștige, chiar dacă jocul nu este așa cum ni-l dorim cu toții, dar odată cu victoriile cred că și jocul va arăta mai bine. Am observat că la celedouă jocuri amicale de acasă pe care le-am avut, oamenii au venit să vadă echipa și cred că la primul joc oficial vor fi și mai mulți, dar cu siguranță numai jocul nostru și rezultatele îi vor determina pe spectatori să vină în număr tot mai mare la stadion

a declarat antrenorul principal Marian Pană.

FC Bihor are o singură problemă de efectiv înaintea acestui joc, atacantul Adrian Mărkuș fiind suspendat, în rest nu sunt probleme majore de sănătate. Partida FC Bihor – CS Mioveni, de Sâmbătă, 09 Martie 2013, ora 15:00, va fi transmisă în direct  de postul Digi Sport. Biletele de intrare la meci sunt, precum în tur, 10 lei, cu pensionarii, copii sub 14 ani și femeile având liber.

 

Florin Mihalca