fbpx

Festivalul Cepei 2016, sărbătoare cu clisă friptă și un nou record mondial!

sursa: Facebook

sursa: Facebook

Tare gustos va mai fi acest eveniment!

 

14 August 2016

12:15

Dacă vreți să mâncați bine, să vă distrați bine și să vă implicați activ într-o acțiune care vrea să pună România pe harta recordurilor, atunci trebuie să mergeți la Festivalul Cepei 2016.

Sâmbătă, 03 Septembrie 2016, de la ora 14:00, în comuna Pericei, în Pădurea Rotundă (între satele Pericei și Bic, la 600 de metri de mănăstire), cu toții sunteți așteptați cu slănină de porc Mangaliță, băț pentru fript, pâine, foc și multă veselie.

Cei din Pericei vor să stabilească un nou record mondial, iar pentru acest lucru au nevoie de cât mai mulți participanți. Dacă doriți să vă înscrieți, dați click AICI și pregătiți-vă de o zi de pomină. Gazdele vor avea totul pregătit, numai voi să fiți prezenți!

Ne ajutați să punem ceapa pe hartă? Noi vă oferim slănina, bățul, pâinea, focul, instrucțiunile de folosire și buna – dispoziție. Dacă sunteți pricepuți la prăjit slănina sau nepricepuți și o țineți prea mult în foc, avem concursuri potrivite pentru fiecare, cu premii pe măsură.

Cum pâinea, ceapa și clisa sunt din partea casei, vouă vă mai trebuie combustibil pentru cei 96 de kilometri care sunt între Oradea și Pericei. Dar merită. Cu siguranță Festivalul Cepei va fi o experiență de neuitat, de aceea chemați-vă și prietenii cu voi, dar și copiii, tocmai ca să știe de tradițiile gustoase ale țării noastre. Ne vedem acolo!

 

Gabriela Zaica