fbpx

Festivalurile revin, NEVERSEA 2021 e pe val!

Această dată a fost aleasă chiar de fanii festivalului din întreaga lume!

 

10 Decembrie 2020

10:20

Cu ├«ncredere din partea organizatorilor, vara anului 2021 va fi preg─âtit─â pentru a 4-a edi╚Ťie a celui mai mare festival de pe malul m─ârii Negre.

Fanii NEVERSEA au avut acum ocazia s─â aleag─â data festivalului pentru vara 2021, prin vot pe site-ul www.neversea.com. Cele patru zile pentru festival au fost alese iar organizatorii s-au ╚Öi pus pe treab─â pentru al patrulea an pe Insula Visurilor, acel loc magic unde festivalierii se vor ├«nt├ólni pentru a se bucura de nop╚Ťile energice cu muzica favorit─â ╚Öi r─âs─âriturile minunate pe plaj─â.

Organizatorii Neversea spun c─â edi╚Ťia din 2021 va fi unic─â ╚Öi va fi organizat─â ├«n cele mai bune ╚Öi sigure condi╚Ťii, pe plaja din Constan╚Ťa.┬á Ace╚Ötia au avut o prim─â ├«nt├ólnire cu noua conducere a Prim─âriei Municipiului Constan╚Ťa, exist├ónd dorin╚Ťa de a dezvolta acest parteneriat ╚Öi de a sus╚Ťine strategia de extindere a perioadei estivale ╚Öi de a-i ├«ndemna pe turi╚Öti s─â vin─â pe litoral mai devreme, pentru a se bucura de Neversea ╚Öi de alte evenimente ce vor avea loc ├«n zona litoralului.

Organizatorii de evenimente din Rom├ónia s-au reunit ├«nc─â din luna septembrie cu reprezentan╚Ťii Guvernului, pentru a identifica toate condi╚Ťiile necesare pentru organizarea de evenimente mari ├«n 2021, ├«n cele mai sigure condi╚Ťii.

Organizatorii NEVERSEA ├«mpreun─â cu Primarul Municipiului Constan╚Ťa sunt ├«ncrez─âtori c─â 2021 va fi anul ├«n care vom dansa din nou pe plaja din Constan╚Ťa ╚Öi vom revedea cele mai frumoase r─âs─ârituri, ├«n timp ce vom reveni la normal din punct de vedere pandemic, odat─â cu vaccinul care ne va permite din nou s─â ne bucur─âm de var─â ╚Öi de mare, ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â deplin─â.

Pentru majoritatea festivalierilor care nu au mai avut parte de edi╚Ťia 2020, abonamentele ╚Öi biletele s-au transformat ├«n ANYTIME Pass, care le asigur─â accesul ├«n oricare dintre urm─âtoarele III edi╚Ťii ale festivalului. Astfel, ace╚Ötia pot participa la edi╚Ťia cu num─ârul IV din 2021 cu biletele ╚Öi abonamentele deja achizi╚Ťionate.

Cei care doresc s─â participe la Neversea 2021 ╚Öi nu au un Anytime Pass, sunt a╚Ötepta╚Ťi s─â se ├«nregistreze pe www.neversea.com, unde vor afla nout─â╚Ťi despre festival, unde se vor anun╚Ťa primii arti╚Öti ╚Öi momentul ├«n care se vor pune spre v├ónzare o nou─â serie de bilete ╚Öi abonamente.

 

Mira Pop