fbpx

Filmul „Trolii” și fascinanta lume „LEGO” îi așteaptă pe copii, sâmbătă, în Era Park!

evenimente oradea, trolii, era park, filme gratuiteUn weekend fabulos pentru cei mici! 

 

30 Martie 2017

18:00

E bine să fii copil când în Era Park te așteaptă atât de multe activități interesante și creative! Iată activitățile zilei de Sâmbătă, 01 Aprilie 2017!

Centrul comercial îi invită pe cei mici, dar și pe cei mari, să vadă, în premieră, îndrăgita animație „Trolii”, începând cu ora 11:00, în sala de evenimente.

Trolii sunt creaturi fericite, care cântă şi se bucură de viaţă, încăpățânându-se să vadă doar partea bună a lucrurilor. De altfel, dat fiind mesajul pe care îl promovează, că fericirea vine din noi, filmul este dedicat atât celor mici cât și adulților. Animația este dublată în limba română, așa că vârsta nu contează!

După amiaza o petrecem tot în Era, deoarece de la ora 17:00 își deschide porțile un nou atelier LEGO. După cum bine știți, în fiecare lună, în Era Park, prichindeii au undă verde la construit și la dezvoltat creativitatea cu ajutorul fascinantelor cărămizi, LEGO, detalii despre atelierele lunare și AICI.

Sub cupolă, peste 5.000 de „cărămizi” originale LEGO, din zeci de seturi, precum Lego Friends, Clasic, Star Wars, Pets sau Nexo, îi așteaptă pe micii „constructori”, să își pună imaginația la muncă.

Intrarea este liberă atât pentru film, cât și pentru atelierul LEGO. În plus, duminică, de la ora 17:00, tot sub cupolă, prichindeii sunt așteptați la spectacolul Ella Bella și prietenii din YupiLandiaNe vedem în Era!

 

Ioana Mădălina Ștefănică