fbpx

Fundația Comunitară vă invită să vă înscrieți la Swimathon 2020!

Faci mișcare și faci un bine pentru comunitate!

 

08 August 2020

13:00

Swimathon Oradea ajunge la cea de-a opta ediție! Evenimentul, organizat de Fundația Comunitară Oradea, cu „frați” și în alte orașe din România, este unul de strângere de fonduri pentru susținerea unor proiecte și cauze dedicate comunității, cu ajutorul înotătorilor.

Sloganul Swimathon este „Lucrurile se mișcă, dacă faci valuri!”

În acest an, oricine va putea înota oriunde pentru o cauză susținută de Swimathon Oradea, până în 22 August. În paralel, se vor putea înscrie maximum 40 de înotători experimentaţi în înotul în ape deschise, pentru a participa în data de 22 august 2020, de la ora 10:00, la competiţia demonstrativă (fără spectatori, dar cu transmisii live din teren pentru cei de-acasă) care se va ține la Kingsland Ineu.

Între cauzele susținute de Swimathon Oradea 2020 se numără:

  • susţinerea unor tratamente costisitoare pentru copii născuţi cu probleme grave de sănătate,
  • achiziţionarea unor pachete cu alimente de bază pentru persoane care trăiesc la limita subzistenţei,
  • sprijinirea activităţilor de terapie a celor afectaţi de sindromul Down,
  • achiziţia de calculatoare pentru copii din familii fără posibilităţi materiale din Sânnicolau Român,
  • susţinerea activităţilor online de terapie pentru copii cu boli cronice,
  • construirea de case de tip familial pentru copiii abandonaţi şi multe altele.

Cei care aleg să promoveze campania și să ajute la strângerea de fonduri sunt MESAGERII. Dacă vrei să duci mai departe vestea despre proiectele înscrise, alege unul dintre cele 15 proiecte şi ajută la strângerea fondurilor necesare implementării lui, AICI.

Cei care vor înota la Swimathon pentru a susține o cauză sunt ÎNOTĂTORII – TITANI şi ÎNOTĂTORII – EROI. Dacă ai mai participat la competiţii de înot în ape deschise te încadrezi perfect în echipa TITANILOR. Te poți înscrie AICI până în 16 August 2020 pentru a participa la competiţia demonstrativă de înot de la Kings Land Ineu din 22 August. Locurile disponibile sunt limitate la 40.

În paralel, aceia dintre voi care vă aflaţi la mare sau la munte şi aveţi la dispoziţie un loc în care puteţi să înotaţi, vă puteţi înscrie în Echipa EROILOR. Înscrie-te şi înoată până în 22 August 2020, AICI.

Casca Swimathon, medalia şi diploma le veți putea ridica de la sediul Fundației Comunitare Oradea (strada Olteniei nr. 67) sau le puteți primi prin poştă.

Oamenii care vor sprijini financiar un proiect, indiferent de sumă, sunt ŞTRENGARII. Singur sau cu cel mai bun prieten al tău, fă valuri în apă sau pe uscat, acasă la tine sau oriunde în lumea largă. Ajută cu o donaţie proiectul care e cel mai aproape de sufletul tău, postează o poză pe profilul tău şi dă-ne un tag să te vedem şi noi. Cei mai creativi ştrengari vor fi premiaţi! Cu cât vom fi mai mulţi, cu atât vom putea face mai mult bine în jurul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *