fbpx

Harlem Globetrotters, în 2017, pentru prima dată în Oradea!

evenimente oradea, arena antonio alexeUn eveniment de neratat! 

 

25 Aprilie 2017

20:37

Celebra echipă de entertaining baschetbalistic va face un show de zile mari în Arena „Antonio Alexe”!

Înființată în anul 1926, în Chicago Illinois, Harlem Globetrotters este o formație ce a susținut în toată lumea meciuri demonstrative, fiind pe placul spectatorilor de toate vârstele.

A jucat până acum peste 22.000 de astfel de partide, iar în anul curent a mai anunțat un nou Turneu Mondial. Exceptând renumele câștigat prin numerele de pe teren, membrii Harlem Globetrotters au apărut și în emisiuni, filme, dar și desene animate.

Pe lângă jocul în sine, spectacolul oferit este unul plin de momente de amuzament, prin aruncări, jonglerii și slam-dunkuri de excepție. Celebra echipă americană nu este la primul contact cu țara noastră. Sportivii au mai fost în trecut în România, dar niciodată nu au ajuns în urbea de pe Criș.

Ei se vor afla în România pentru 4 zile, susținând câte un show în Cluj – Napoca, Oradea, Sfântu Gheorghe și Craiova. Biletele s-au pus deja în vânzare. Prețul unui tichet este de 120 de lei, în schimb cel pentru copii și tineri sub vârsta de 16 ani are valoarea de 50 de lei.

În Oradea, evenimentul va avea loc în data de 31 Mai 2017, cu începere de la ora 19:00, în Arena „Antonio Alexe”. Biletele se găsesc AICI.  

 

Sergiu Vicaș