fbpx

Hocus Pocus, campionatul pentru copii și părinți, cu premii dulci, karaoke și baghete magice!

concurs copil - părinte, era park, 17 decembrieO lume minunată își deschide porțile în Era! 

 

15 Decembrie 2016

10:11

Un spectacol nemaipomenit, în Era Park! Orădenii iubitori de distracție sunt invitați la Hocus Pocus, cel mai tare campionat copil – părinte!

Rolul campionatului Hocus Pocus este de a stimula atât copilul cât și părintele să comunice mai bine în echipă, să-și dezvolte concentrarea, rapiditatea, perspicacitatea, atenția, curajul și nu în ultimul rând încrederea în sine.

Așadar, Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, de la ora 17:00, sub cupolă, cei mici și cei mari au șansa de a petrece câteva ore minunate într-un decor de vis!

Opt actori profesioniști vor modera concursul cu șapte probe haioase, într-un decor superb, cu zăpadă artificială, brăduț și clopoței care anunță venirea lui Moș Crăciun. În plus, pentru un nivel optim de energie, frumoasa Bombonica le va oferi participanților „combustibil dulce” ori de câte ori vor dori!

La finalul probelor, distracția va continua cu un spectacol de magie, Hocus Pocus Preparatus, în care Supermagicianul le va da prichindeilor puteri miraculoase.

Și asta nu e tot! Piticii vor fi învățați să devină ei înșiși magicieni, iar cei mai talentați vor primi și baghete magice. Spre final, toți picii vor fi chemați să picteze rochia impresionantei Statui Albe.

De la eveniment nu lipsește modelajul de baloane, dar și un concert de tip karaoke dedicat 100% celor mici, deoarece ei vor fi vedetele scenei din Era Park. 

Un weekend de poveste, cu multe bucurii vă așteaptă în Era Park:

  • vineri, 16 Decembrie, ora 18:10 – concert de colinde în scop caritabil „Caritas Eparhial Oradea”
  • sâmbătă, 17 Decembrie, ora 11:00 – piesa de teatru „Povești cu Clowni”, de Sorin Dorobanțu, în sala de evenimente Era Park
  • sâmbătă, 17 Decembrie, ora 17:00 – campionatul distractiv  „Hocus Pocus”
  • duminică, 18 Decembrie, ora 17:00 – piesă de teatru „Povești cu 2 Clowni”, alături de Șerban Borda, în sala de evenimente Era Park
  • duminică, 18 Decembrie, ora 17:00 – atelier de turtă dulce alături de BombonERA, cu participarea surpriză a lui Moș Crăciun
  • duminică, 18 Decembrie, ora 18:00 – flashmob caritabil „Caritas Eparhial Oradea”

 

Ioana Mădălina Ștefănică