fbpx

Hornbach inaugurează prima pistă de Pumptrack modular din Oradea

Ceva nou, cum nu a mai văzut Oradea! Haideți, accesul este liber. 

 

22 Septembrie 2020

18:00

Iată că am intrat oficial în toamnă, iar urbea noastră are parte de o surpriză tare plăcută. Special pentru bicicliști, iubitori de trotinete, skateboard, BMX, dirtbike și alte mijloace de deplasare nemotorizate, Hornbach inaugurează în Oradea prima pistă de pumptrack modular.

Partea și mai faină e că în țară mai sunt doar trei astfel de circuite de distracție, așa că ne putem considera norocoși. Iar ca bonus vă spunem de pe acum că utilizarea va fi gratuită.

Magazinul Hornbach oferă comunității orădene un circuit pumptrack modular din fibră de sticlă și panouri stratificate – modelul SpeedStar de 93m lungime, compus din două piste: Speedring (formă ovală) și Tristar (formă triunghiulară).

ne transmit organizatorii evenimentului.

Deschiderea pistei de pumptrack modular va avea loc Joi, 24 Septembrie 2020, în parcarea Jumbo, după următorul program:

  • 08:00 – 10:00: ultimele pregătiri
  • 10:30 – 10:45: primirea invitaților Bogdan Zgură (director regional Hornbach), Edmund Tudor (director de magazin Hornbach Oradea), Florin Birta (viceprimar Oradea)
  • 11:00 – 11:15: deschidere oficială
  • 11:20: demonstrație pe pistă – pro rideri din Mureș pe MTB, BMX și skateboard
  • 11:40: prezentarea regulilor de participare pe pistă
  • 12:00 – 15:00: start pe pumptrack – supraveghere și recomandări participanți

În ceea ce privește ziua de joi, toți doritorii sunt rugați să participe la inaugurarea pistei cu propriile biciclete, trotinete, skateboard… și neaparat cu cască de protecție, deoarece pe pistă accesul fără cască nu va fi permis.

Pista de pumptrack este un circuit special amenajat pentru trotinete, skateboard, biciclete și altele, compusă din valuri și curbe, permanent la dispoziția orădenilor, nefiind un traseu provizoriu instalat.

Deschiderea pistei este premergătoare inaugurării primului magazin Hornbach Oradea, moment anunțat pentru ziua de 30 Septembrie 2020.

 

Ioana Mădălina Ștefănică