fbpx

În 17 martie: Yoga Day Oradea 2018 în sala „Florica Ungur”

renata coznici oradea La mulți ani, Omni Yoga Studio!

 

06 Martie 2018

19:30

Timpul se scurge atât de repede încât nici nu ne-am dat seama că a trecut deja 1 an de zile de când „Omni Yoga and Lifestyle Studio” și-a deschis oficial porțile. 

Cu această ocazie specială ne-am gândit să organizăm ce-a de-a doua ediție a evenimentului „Yoga Day”. Evenimentul este dedicat tuturor yoghinilor și persoanelor care sunt interesate de practica yoga. 

Ca și anul trecut, ne va onora cu prezența Kiss Zoltán Nitai. Inviatatul va deschide evenimentul cu o prelegere/discuție interactivă despre principiile pe care se bazează practica yoga, ce anume înseamnă, stil de viață, spiritualitate, cum putem practica yoga zilnic, karma și multe altele.

Veți putea participa apoi la o ședință de Hatha Yoga, urmată de o meditație muzicală cu mantre. În cadrul meditației veți putea înțelege perfect ce sunt mantrele și cum le puteți folosi în viața voastră de zi cu zi.

Nu am uitat însă nici de alimentație, așadar vom pregăti câteva gustări vegetariene. Și pentru că ne place să dăruim, vă invităm să participați la Tombolă!

Ce puteți câștiga? 

Omni Yoga Studio vă oferă:

 • 2 x Abonament Yoga (4 ședințe) cu Renata Coznici
 • 2 x Abonament Yoga (4 ședințe) cu Ertsey Zsolt
 • 2 x Abonament Prenatal Yoga (4 ședințe) cu Hoffmann Kinga
 • 2 x Abonament bodyART (4 ședințe) cu Molnár Andrea

Noémi Staharóczky vă oferă:

 • 1 x Consultație gratuită de nutriție
 • 1 x Carte „Hrana = Viață”

Yoga Shop Oradea vă oferă:

 • 2 x Voucher – 100 RON

Szabo Andi vă oferă:

 • 2 x Cupoane de reducere de 50% pentru o terapie individuală cu boluri tibetane

Cofetăria Sweet Mocca și Sweet Raw Vegan vă oferă:

 • 1 x Voucher – 70 RON
 • 1 x Cupon de reducere de 30% din produsele raw vegan

BioNatur Shop vă oferă:

 • 2 x Voucher – 50 RON

AMULET Aqua oferă:

 • 10 baxuri de apă  

Pentru a participa la tombolă vă rugăm să vă înregistrați online pe pagina noastră (alegeți „Yoga Day” în Orar, click pe butonul Register, după care urmați instrucțiunile până la finalizarea programării); sau prin telefon la Renata Coznici, 0757. 897. 720.

Premiile vor fi oferite la sfârșitul evenimentului, doar celor prezenți în sală. La fața locului se vor putea achiziționa cărți în diferite limbi (română, maghiară, engleză).

Evenimentul va fi în limba maghiară cu traducere live în limba română. Pentru a participa în cursul de yoga va trebui să vă aduceți salteluțe de yoga și, de preferat, haine lejere. Capacitatea sălii este de 100 – 120 persoane. Intrarea este liberă!

SPECIAL: în perioada 11 – 16 Martie 2018 orice client nou (care nu a mai fost la Omni Yoga Studio) beneficiază de primul curs GRATUIT. De asemenea, clienții existenți vor putea beneficia și ei de diferite reduceri pentru abonamente! Mai multe detalii la sediul studioului.

Vă așteptăm cu drag și cu aceleași emoții pozitive, într-un număr cât mai mare, Sâmbătă, 17 Martie 2018 , în Sala „Florica Ungur din Piața Regele Ferdinand – 4, între orele 14:00 – 17:00!

 

Renata Coznici

Instructor autorizat Yoga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *