fbpx

În Era Park: concert de muzică clasică, ușoară și populară alături de Cornelia și Lupu Rednic

cornelia și lupu rednic, 24 februarie, oradea 2018Special pentru dragoste! 

 

22 Februarie 2018

18:00

Un weekend cu adevărat special ne așteaptă. Era Park se întrece pe sine și ne invită ca de Dragobete să iubim românește!

Iubim și sărbătorim într-un mod unic, pe ritmurile muzicii tradiționale românești, dar și pe cele ale muzicii ușoare și clasice.

Sub cupola centrului comercial ne așteaptă Sâmbătă, 24 Februarie 2018, de la ora 18:00 un inedit concert oferit de Cornelia și Lupu Rednic, dar și de Grupul vocal „Lioara”, coordonat de Antonela Ferche Buţiu, Grupul vocal „Art Group”, coordonat de Lăcrămioara Deac, Ansamblul „Vetre Bihorene”, coregraf Dumitru Cora, și „Art Band”, sub conducerea lui Ari Nagy Alexandru.

Nu vor lipsi nici piesele de operă, în interpretarea artiștilor Meszaros Levente și Sebastian Balaș. Totodată, orchestra „Rapsodia Bihoreană”, dirijor Liviu Buțiu, va îmbina, la rândul său, atât piese din folclorul bihorean, cât și muzică clasică.

Așadar, dacă nu știți ce să faceți în această zi de mare „dragoste” pentru români, în Era Park aveți o bună opțiune, mai ales că intrarea e liberă. În plus, în Era puteți servi și masa, ori savura ceva dulce, face shopping ori vizita magazinele dedicate căminului și familiei voastre.

Notă: concertul a fost amânat din motive obiective și se va ține la o dată anunțată ulterior. 

Ioana Mădălina Ștefănică