fbpx

În Era Park: MOJO Wedding Expo, sursa de inspirație pentru nunta perfectă

Inspirație pentru viitori miri

 

24 Ianuarie 2018

19:30

Era Park se pregătește să fie gazda unui târg de nunți.

Anul acesta va avea loc prima ediție MOJO Wedding Expo, un eveniment dedicat atât cuplurilor de viitori miri, cât și celorlalți participanți la nuntă: soacre și socri, domnișoare și cavaleri de onoare, nașe și nași, invitați.

Prima ediție a MOJO Wedding Expo se va desfășura în zona cupolei centrului comercial, în perioada 26 – 28 Ianuarie 2018.

De ce MOJO? MOJO înseamnă să te simți confortabil în pielea ta, să te bucuri de viață. Înseamnă magie, culoare, emoție, fericire și mai ales stil! Așa cum trebuie să fie cea mai frumoasă zi din viața ta, într-un singur cuvânt. Asta vom aduce în fața orădenilor”.

La MOJO Wedding Expo vor fi expuse decoruri pentru toate gusturile, servicii de calitate și idei de la profesioniști din domeniu.

Atmosfera va fi completată de cantautorii care vor urca pe scenă: Magic Band, Cvartetul Espressione si Trupa West, dar și workshop-uri de hairstyle și make-up, dansuri si alte demonstrații de servicii.

Viitorii miri vor putea participa şi la o tombolă, în urma căreia vor primi vouchere valorice pe care le vor putea valorifica în magazinele din ERA Park sau pentru marele premiu, un dormitor.

Expoziția poate fi vizitată în intervalul orar:

  • 12:00 – 21:00 – Vineri
  • 11:00 – 21:00 – Sâmbătă
  • 11:00 – 20:00 – Duminică

 

Diana Maria Danciu